Jobb och karriär

HH Ferries Group erbjuder både fasta och tillfälliga anställningar på land och till sjöss och alla medarbetare bidrar dagligen till att våra passagerare trivs. Vi har 750 medarbetare som arbetar som t.ex. kaptener ingenjörer, sjömän, elektriker, servitörer, kockar, butiksbiträden, kundtjänstmedarbetare etc.

Vi söker ständigt efter nya talanger och du kan se våra lediga platser här. Du är också välkommen att söka jobb hos oss genom att fylla i formuläret här nedan.

Integritet
HH Ferries Group behandlar personlig information som lämnats av såväl externa som interna sökande i samband med rekrytering eller intresseanmälan för lediga tjänster hos oss. Det gäller främst ansökningsbrev och CV men även eventuella personlighetstest och kognitiva tester som genomförs under rekryteringsprocessen. Personuppgifterna behandlas i syfte för att kunna utvärdera sökande kandidater under pågående rekryteringsprocess samt underlag för eventuell diskrimineringstvist. Läs mer om hur HH Ferries behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Mer information om de personuppgifter som behandlas i samband med att personlighetstester samt kognitiva tester genomförs finns att läsa hos Predictive Index.