Bokning

Besök våra webbplatser för att köpa biljetter eller för att läsa mer om våra produkter, våra erbjudanden och fördelarna med att åka med Scandlines Helsingör-Helsingborg.

Biljetter

Sverige – Danmark

Danmark – Sverige

Mobilapp

Ladda ner Scandlines HH mobilapp med tidtabell, avstånd till färjan och köp av biljetter. Appen visar vilken båt du hinner med – Det finns alltid en avgång som passar!
Ladda ner i App Store här!
Ladda ner i Google Play här!

Fördelar

När du reser med Scandlines Helsingör-Helsingborg finns det många fördelar – du kan handla till låga priser och du kan få bra erbjudanden på kaféer och kulturupplevelser. Besök våra webbplatser och se vilka möjligheter som finns.

AutoBizz Smart

Med AutoBizz Smart får du Öresunds lägsta pris. Du tjänar på det direkt, även om du bara ska besöka Danmark en gång! Spara tid när du reser och kör igenom vår automatiska Check In i Helsingborg eller Helsingör. Allt du behöver göra är att lägga din bizz-dosa väl synlig innanför framrutan i bilen när du checkar in. Du slipper krångel med kort och kontanter vid överfarten, betalningen för biljetten dras automatiskt från ditt kreditkort. Du får också ett AutoBizz Smart VIP-kort som ger dig 20% rabatt på många varor i FoodXpress, Shoppen och Cafe Ristretto ombord. Det kan inte bli enklare – eller billigare!

Läs mer och boka din AutoBizz Smart här

Pendlarklubb

Som medlem i Pendlarklubben på Scandlines Helsingborg-Helsingör får du extra bra priser på överfarten med pendlarkortet när du reser ofta. Pendlarkortet finns både för resenärer med personbil och personbiljetter. Pendlarkortet garanterar plats ombord vid incheckning senast 5 minuter före avgång, snabb automatisk incheckning, nyhetsbrev via e-mail och SMS-meddelanden om det skulle uppstår störningar i trafiken.

Läs mer och gå med i Pendlarklubben här

Turakort

Möjligheten att njuta av mat, dryck och shoppingen ombord har skapat begreppet ”Tura”. Begreppet används när du åker färjan, fram och tillbaka, utan att gå av på andra sidan Öresund och har en stark lokal förankring. Med ett Turakort kan du ”Tura” dagligen till ett lågt fast pris, det är enkelt och smidigt att gå ombord och får nyhetsbrev med fina erbjudanden.

Läs mer och köp Turakortet här

HH City Club

Med HH City Club får du både rabatter och specialerbjudanden på shopping, kulturupplevelser och underhållning i Helsingör. Medlemskapet är gratis och du får ett nyhetsbrev via e-mail med aktuella tips, rabatter och evenemang.

www.hhcityclub.se